Nedelja iz snova za Viljareal, posle Arsenala, pa i Hetafe

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 02.05.2021.
18:05
Izvor: Sportske.net

Sve oči uprte u četvrtak.

Beta/AP Photo/Alberto Saiz
Beta/AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

Fudbaleri Viljareala ostvarili su drugu pobedu ove nedelje u razmaku od svega tri dana pošto su nakon Arsenala na svom "El Madrigalu" u Ligi Evrope slavili i u protiv Hetafea u prvenstvenom okršaju 34. kola La Lige.

U meču koji za tim Unaija Emerija dolazi svega četiri dana pred odlučujući duel za plasman u finale Lige Evrope, "žuta podmornica" je stigla do pobede u 79. minutu golom mladog veziste Jeremija Pina.

Ovaj fudbaler je izveo sjajan solo-prodor postigavšui sjajan gol, kojim je Viljareal prekinuo negativnu seriju od dva poraza.

Hetafe ima za čim da žali na ovoj utakmici pošto su igrači ovog tima imali priliku da pri rezultatu 0:0 stignu do vođstva.

Srpski reprezentativac Nemanja Maksimović odigrao se ceo meč, ali je nije uspeo da pomogne svom timu da stigne makar do boda, pa će naredno kolo dočekati sa svega četiri boda više od mesta što vodi u Segundu.

Viljareal će nastaviti borbu za mesta koja vode u evropska takmičenja, ali će dalji tok sezone odrediti i predstojeći revanš polufinala Lige Evrope protiv Arsenala u Londonu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke