Nejmar i Mesi ponovo zajedno? Moguće je, iz tri razloga, da li i za ovu siću?!

Autor: Milovan Longinov
subota 01.05.2021.
16:35
Izvor: Sportske.net

Svi putevi vode ka Barsi... ili ka Mesiju?

 QUIQUE GARCIA
QUIQUE GARCIA

Povezane vesti

Barselona, PSŽ, Nejmar. Bermudski trougao ponovo je tu. 

Katalonski radio RAC1 lansirao je ekskluzivu o tome  da je Nejmar meta broj jedan i da će Barselona ponovo učiniti sve da vrati Brazilca na "Kamp nou". 

Isti izvor u subotu popodne je otkrio i razloge zbog kog Barsa kreće opet po Nejmara, a to su:

- Kvaliteti igrača
- Njegov dolazak bi uticao na Mesijev ostanak
- Ogroman uticaj na komercijalnom planu

RAC1 takođe veruje da bi PSŽ morao da pristane da proda Nejmara za sumu od 60 miliona evra, ako bi čekao do samog finiša prelaznog roka, jer bi Parižani tako pali pod pritiskom da ga puste kako ne bi 2022. otišao besplatno. 

U prevodu, stvari su vrlo jasne - Nejmar je i dalje "zlatna koka", donosi mnogo i na terenu i van njega, a što je najvažnije, deluje da bi pre Mesi voleo da sa Nejmarom igra u Barseloni, nego u Pari Sen Žermenu. Nejmar je imao želju da mu se Mesi pridruži u Parizu, to je i zvučalo kao realna ideja, ali se sve promenilo dolaskom Đoana Laporte.  

Nejmar i dalje  nije potpisao dogovoreni ugovor do 2026. godine, navodno odugovlači zbog Lige šampiona, a u Parizu strahuju da su iza svega Mesi i Barsa. 

Pregovori neće biti jednostavni, zna se da su na tržištu Barsa i PSŽ veliki protivnici i da je sve počelo kada je Nejmar otišao u Pariz 2017. godine. 

Pred nama su burni meseci, ako Mesi odluči da ostane, Mbape da ode u Real, malo ko veruje da će Nejmar želeti da ostane u Parizu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke