Nejmar izradio Barsu, procureli detalji i tok događaja!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 09.05.2021.
12:00
Izvor: Sportske.net

Brazilac je iskoristio Barsu kao mamac?

EPA/KIMIMASA MAYAMA
EPA/KIMIMASA MAYAMA

Povezane vesti

Nejmar je u subotu i zvanično produžio ugovor sa Pari Sen Žermenom.

Dan kasnije, katalonski mediji otkrivaju da spekulacije o povratku u Barselonu nisu bile napumpane izmišljotine, već da se Nejmar zaista sastao sa čelnicima Barse pre mesec dana.

Navodno, Nejmar je tada poručio da nije siguran u sportski projekat Parižana i da je ponovo zagrejan da se vrati u Barselonu, te je Đoan Laporta počeo da radi na operaciji njegovog povratka.

Spekulisalo se da će Barsa platiti oko 100 miliona evra, ali i da bi mogla da ubaci nekog od igrača u razmenu, kako bi spustila visinu obeštećenja. Nejmar je sve vreme ćutao, odugovlačio je potpis sa Parižanima, iako je najavljeno da će produžiti zvanično ugovor još pre tri nedelje.

Francuski mediji su takođe strahovali da Nejmar odugovlači zbog Barselone, da je u stalnom kontaktu sa Mesijem i da razmatra da mu se pridruži na "Kamp nou". 

Epilog je navodno taj da je Nejmar celu priču oko Barse iskoristio da "izboksuje" što jači ugovor od Parižana i u tome je uspeo. Nejmar će nastaviti da prima 30 miliona evra po sezoni, ali uz znatno veći bonus ukoliko osvoji Ligu šampiona. 

Ni tu nije kraj, Nejmar će navodno nastaviti da pritiska i Lea Mesija, koga najviše želi pored sebe u ekipi, naročito ako ode Kilijan Mbape.

Mesi još uvek nije produžio ugovor sa Barselonom, želi da se fokusira osvajanju titule, koja je od juče još dalja i praktično izgubljena. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke