Nejmar jedva dočekao, njegova reakcija na Mbapeovu kaznu je sasvim očekivana!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 29.10.2018.
10:53
Izvor: Sportske.net

Javna je tajna da Brazilac nije previše "oduševljen" francuskim superstarom.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Mnogi su se zapitali zašto Kilijan Mbape nije počeo derbi na Veledromu, ali je Francuz ipak dobio priliku i napravio razliku postigavši prvi gol u pobedi svog tima.

Kasnije je otkriveno da su Rabio i on zakasnili na timski sastanak, te da je ovo bila kaznena mera trenera Tomasa Tuhela pošto je i Rabio prošao isto.

Celu situaciju kao da je jedva dočekao Nejmar da "natrlja na nos" najboljem mladom fudbaleru sveta, poznato je da Brazilac nije preterano oduševljen jer je iz Barse otišao da ne bi bio u senci Mesija, dok je sada u senci mnogo mlađeg Mbapea.

"Podržavam potez trenera, svi moraju da poštuju raspored. Imamo velike igrače, a naš tim ne treba da trpi posledice zbog toga. Kasnije je Mbape ušao i pokrenuo ekipu, tako da od sada zna da treba da povede računa", izjavio je Nejmar.

Ljubomora ili ne, pak pravila su pravila.

A Mbape ih je prekršio.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ProudKnight
Tuesday, 30.10.2018
16:08

Nejmar nema mentalitet pobjednika. Nejmar nema karakter i timski duh. Nejmar ne može biti najbolji i ne može biti vođa. To je je jednostavno i očigledno. Mbape ima sve predispozicije da bude br.1 i to dugo, a na odličnom je putu. Razvojnim putem podsjeća me na Ronalda brazilca, koji je do 21 godine, imao 2 zlatne lopte i želim mu samo da ga povrede zaobiđu, jer ako za razliku od brazilca bude imao više sreće, nebo je granica!

avatar
Agent Provocateur
Monday, 29.10.2018
15:16

Nejmar je propustio voz, nikada nece biti najbolji. Realno nikada nije ni bio, jeste vrhunski fudbaler ali ne najbolji.