Nejmar - Opet kuknjava na sudije...

Autor: Nikola Miloradović
sreda 07.11.2018.
13:50
Izvor: Sportske.net

Brazilac traži kaznu za uglednog evropskog sudiju.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

PSŽ je sinoć osvojio bod na gostovanju u Napulju, vodili su Parižani nakon prvog poluvremena golom Bernata, ali je u nastavku konačnih 1:1 postavio Insinje.

Nejmar je naravno odigrao ceo meč za "Svece", a najskuplje plaćeni igrač svih vremena je nakon utakmice izjavio da je sudija Bjonr Kujpers rekao nešto što nije smeo tokom samog susreta.

"Sudija mi je rekao nešto što nije smeo. Ne želim da ponavljam šta mi je rekao. Ipak, ljudi na visokim pozicijama bi trebalo da urade nešto", izjavio je Nejmar.

Nejmar je zaradio i žuti karton u nadoknadi vremena, kada je čekao da izvede slobodan udarac. Nije razjašnjeno da li se incident o kojem Brazilac govori dogodio u tom trenutku, ili u nekoj drugoj situaciji tokom utakmice.

"Ne može da pokaže takvo nepoštovanje kakvo je pokazao prema meni. Na terenu, od nas se traži da poštujemo sudije. Moraju onda i oni poštovati nas", dodao je vidno izrevoltirani Nejmar.

Ostaje da se vidi da li će PSŽ predati zvaničnu žalbu protiv Kujpersa, koji sudi pod licencom FIFA od 2006. godine.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marco Popovich
Wednesday, 07.11.2018
19:09

Ko bre inace postuje ovog cirkuzanta? :D

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 07.11.2018
19:06

Nejmar se promenio posle svetskog, vidi se da su ga savetovali da to rusi njegov ugled i imidz a on je pre svega marketing ali reputacija ne odlazi tako lako.

avatar
OGLoc
Wednesday, 07.11.2018
17:31

placi mala placi