Nejmar pao sve testove spremnosti!

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 08.09.2024.
14:45
Izvor: Sportske.net

Brazilac ne može još na teren.

Al Hilal
Al Hilal

Povezane vesti

Brazilski napadač i fudbaler Al Hilala Nejmar nije prošao fizičke i medicinske testove i ne može još da zaigra za klub posle oporavka od povrede.

Nejmar nije nastupao još od oktobra 2023. kada je pokidao prednje ukrštene ligamente kolena i od tada smo ga viđali u raznim izdanjima. Ugojio se, igrao poker, slavio raznorazna dešavanja i nedavno se vratio treninzima. 

Međutim, kako nije prošao sve neophodne testove za povratak utakmicama, moraće da sačeka barem još dva meseca.  Prema poslednjim procenama, on će sigurno zaigrati pre kraja godine, te čeka da upiše tek svoj šesti nastup za  Al Hilal čiji je najplaćeniji fudbaler.

Briga za Al Hilal jeste i broj stranih igrača u timu budući da je brojka od osam mogućih premašena od strane trenera Žorža Žezusa i on ne namerava da se odrekne bilo koga od njih.

Dolazak Žoaa Kansela povećao je brojku na devet, pa tako imaju još Aleksandra Mitrovića, Sergeja, Bonoa, Kalidua Kulibalija, Renana Lodija, Rubena Neveša, Malkoma i Nejmara koji se nada da će zauzeti jedno od mesta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke