Nejmarov "lajk" koji bi mogao mnogo da ga košta kod "gazde Kilijana"!

Autor: Nemanja Veljković
nedelja 14.08.2022.
10:50
Izvor: Sportske.net

Ko bi trebalo da izvodi penale?

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Fudbaleri Pari Sen Žermena su u okviru drugog kola Lige 1 savladali Monpelje sa ubedljivih 5:2, a meč su obeležili penali koji su šutirale zvezde pariskog kluba Mbape i Nejmar.

U 23. minutu pri rezultatu 0:0 dosuđen je penal za ''svece'', a odgovornost je preuzeo Mbape međutim, nije bio precizan. 

Novu priliku za gol PSŽ je imao 20 minuta kasnije kada je sudija ponovo pokazao na belu tačku, ali je ovoga puta Nejmar uzeo loptu i postigao gol.

Ubrzo nakon utakmice usledio je ironičan tvit u kome je dat komentar o tome ko bi trebalo da izvodi penale u redovima francuskog giganta.

''Sada je i zvanično. Mbape će izvoditi penale u PSŽ-u. Očigledno to stoji u njegovom ugovoru, jer ni u jednom drugom klubu na svetu u kojem bi igrao Nejmar ne bi bio drugi izvođač penala, ni u jednom! Izgleda je je zbog ugovora Mbape vlasnik PSŽ-a!'', pisalo je u jednom komentaru na Tviteru.

Nejmar je kazao šta misli o ovom tvitu budući da je na njega reagovao lajkom. 

Naredni meč u ligi PSŽ igra 21. avgusta protiv Lila, pa ćemo videti kome će pripasti odgovornost da ubuduće bude izvođač najstrožih kazni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke