Nejmar slavio sa rivalom i razbesneo Parižane! Učiniće sve da ga prodaju, ovo su tri opcije za Brazilca!

Autor: Boris Jovanović
utorak 16.05.2023.
06:59
Izvor: Sportske.net

Pa šta je sada napravio?

EPA-EFE/MOHAMMED BADRA
EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Povezane vesti

Nejmar je na meti navijača PSŽ već duže vreme, zbog svog ponašanja, čestih odlazaka u Brazil, dok ga mediji posmatraju kao simbol propasti čitavog projektA. To je ipak preterano, kada je igrao, igrao je dobro, problem su povrede, stvarne ili "izmišljene" kako sumnjaju njegovi kritičari.

Poslednji u nizu gafova je svakako slavlje sa fudbalerima Barselone koji su osvojili titulu. On se pridružio nekadašnjim saigračima Ter-Štegenu, Albi, Serhiju Robertu i Busketsu u proslavi povratka krune na "Kamp Nou", što je izazvalo novu buru kod navijača "Svetaca" koji baš ne vole Katalonce.

Neki tvrde da Nej ovo sve radi kako bi olakšao odlazak iz Francuske, ali sa ugovorom do 2027. i platom od 30 miliona neto bez bonusa i sponzorskih ugovora sa Katarom opcije za odlazak nisu velike.

Tri kluba su zainteresovana. 

Prvi je Čelsi i to nije tajna, Poketino je trenirao Nejmara, Amerikanci imaju u vidu marketinšku vrednost Neja, koja je nekako u poslednje vreme značajnija nego fudbalska. "Plavci" su se raspitivali nakon što su Boli i konzorcijum kupili klub od Abramoviča, prošlog leta, tada su odbijeni, sada je situacija drugačija...

Njukasl prema medijima ima ambiciju da dovede veliko ime za Ligu šampiona, ali dolazak Brazilca na sever je teško videti, pre svega jer sam nije mnogo zainteresovan, a ni Hau ne bi želeo da naruši atmosferu u svlačionici.

Na kraju, priča se da bi, u slučaju da Junajted završi u arapskim rukama Nejmar bio logično pojačanje kao predstavljanje novih vlasnika, pokazatelj da su spremni da ulažu u tim, ali sve je to na dugom štapu.

Izgleda da su šanse za transfer male, PSŽ bi rado prodao Brazilca, ali malo je zainteresovvanih. U Parizu bi želeli da Nejmara zamene Bernardom Silvom iz Sitija, koga želi Barsa, a koji je sa Mbapeom igrao u Monaku...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke