Nejmar u "ratu" sa Pari Sen Žermenom?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 22.06.2022.
18:00
Izvor: Sportske.net

Rasplet očekivan.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

PSŽ smatra da Nejmar više nije nedodirljiv, što u prevodu znači da bi ga rado prodali, ali Brazilac ni ne pomišlja na tako nešto.

L'Ekip je prvi lansirao ovu priču, Nejmar ima ogromnu platu od 50 miliona evra bruto godišnje i to je sada već ogromno opterećenje za kasu. 

Nejmar nema ni ponuda, nema ni logike da mu iko pošalje približnu ponudu i zato ni ne želi da ode.

Od kako je prešao u PSŽ iz Barselone, Nejmar se samo leta 2019. povezivao sa povratkom u Kataloniju, tada je činio sve da se vrati, ali osim toga, bukvalno nijedan klub nije pokušavao da ga dovede. Praktično je i sada tako, ne pominje se nijedan potencijalni kupac, jer Nejmar već dve sezone ne igra na vrhunskom nivou, a pritom ne bi bio jeftin ni po pitanju obeštećenja. 

Nejmar je sa svojom platom najplećeniji igrač na svetu, doduše, sada ga je sustigao i Mbape od kako je potpisao novi ugovor, a ne pruža partije u skladu sa tim. 

Nejmarovo okruženje je već poslalo jasnu poruku klubu da Brazilac nema nameru da ode, bez obzira na stav kluba, jer je i vezan dugogodišnjim ugovorom do 2026.

Luis Kampos je novi direktor i ima ideju da okupi igrače koji su više fokusirani na fudbal, a Nejmar se u to ne uklapa. U prevodu, PSŽ i Nejmar bi mogli da uđu u "tihi rat" ukoliko klub nastavi da ga pritiska na odlazak...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke