Nejmarova želja jača od povrede

Autor: Beta Beta
četvrtak 29.11.2018.
12:53
Izvor: Beta

Brazilac je odigrao ključnu ulogu u velikom trijumfu "Svetaca".

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar rekao je da nije bio potpuno spreman za utakmicu protiv Liverpula u Ligi šampiona, ali da je morao da igra.

Pari Sen Žermen pobedio je sinoć na svom terenu Liverpul sa 2:1 i popeo se na drugo mesto na tabeli, a Nejmar je rekao da je igrao povređen. On je postigao drugi gol, a igrači Liverpula optužili su ga da je često simulirao tokom utakmice.

"Nisam bio 100 odsto, ali to je bila važna utakmica. Povredjen ili ne, nije bilo šanse da je propustim. To je bila prava bitka. Srećan sam što smo pobedili, pokazali smo pravi duh, što je bilo ključno. Svima smo pokazali da smo odlučni da odemo što dalje u Ligi šampiona", rekao je Nejmar, preneli su francuski mediji.

Pari Sen Žermen će u poslednjem kolu 11. decembra igrati u Beogradu protiv Crvene zvezde.

Na tabeli Grupe C, Napoli je prvi sa devet bodova, Pari Sen Žermen ima bod manje, Liverpul na trećem mestu ima šest, a Zvezda je poslednja sa četiri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
krsta94
Thursday, 29.11.2018
18:39

Dzaba vam to,pa bre jedva ste nas dobili 2:1 pritom smo igrali lose za medalju.Samo zamisli City u ovakvoj formi protiv njih.Pa razvalili bi ih kao mace muskatle.Zaboravio sam da komentarisem proslavu Markinjosa i Silve kad su zaustavili Salaha,kao da su 10 puta u istom napadu zaustavili loptu da ne udje u gol.Ponasanje im je 0,i ono kad je pao Silva pa kao udario glacu jaoooo boze,Pa ja sam jednom pao na malom fudbalu i udario glavu ubeton pa se nisam toliko valjao.

avatar
Brainless
Thursday, 29.11.2018
15:07

Samo da nije onim padanjem obnovio povredu...mukica ja ne znam kad stigne da se povredi