''Neka visi Sergej''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.04.2019.
12:23
Izvor: Sportske.net

Ne stišavaju se reakcije posle jučerašnjeg senzacionalnog poraza Lacija, oglasio se i naš reprezentativac.

EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO
EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Lacio je juče šokirao svoje navijače porazom od 2:1 na svom terenu protiv davno otpisanog Kjeva, a kao glavnog krivca za takav epilog uglavnom vide reprezentativca Srbije Sergeja Milinković-Savića.


Tako je saigrače ostavio na cedilu, morali su narednih sat vremena sa igračem manje na terenu, što su gosti iz Verone iskoristili i vratili se kući sa sva tri osvojena boda.

Posle meča i burnih reakcija nezadovoljnih navijača, Sergej se oglasio na Instagramu, upućujući izvinjenje i navijačima i saigračima...

''Želim da se izvinim svim mojim drugovima, navijačima i svim ljudima u Laciju. Nikada se ovo više neće ponoviti, žao mi je što se sada dogodilo u tako teškom trenutku. Želim da sve ovo zaboravim što je pre moguće'', poručio je Milinković-Savić.

I trener Simone Inzagi je upravo nepromišljen potez Srbina istakao u prvi plan posle meča.

''Sergej je napravio ogromnu, naivnu grešku koja je ugrozila našu igru. To je greška koju smo skupo platili. Trebalo je da ostanemo mirni, ali posle takvog gesta sve je postalo mnogo teže'', objašnjava Inzagi.

Lacio je posle ovog poraza ostao na osmom mestu na tabeli, sa značajno umanjenim izgledima za plasman na evropsku scenu, iako razlika u odnosu na konkurente nije velika.

U sledećem kolu, ''Nebesko plavi'' gostuju u Đenovi, gde će se sastati sa devetoplasiranom Sampdorijom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Monday, 22.04.2019
16:50

Greske se desavaju i najvecim zvezdama , sto Sergej sigurno jeste u Laciju. Znao protivnik gde lezi najveca snaga Lacija , sve se vrti oko njega i isprovocirali ga. Da je pogresio jeste , ali sta je tu je. I Suarez svojevremeno ujedao protivnike pa dogurao do barselone i jednog od najvecih napadaca na svetu. Mozda pokusava da pogura transfer. tvit tvit SMS

avatar
Tuesday, 23.04.2019
14:16

Da, sve se vrti oko njega. Imobile je tu cisto onako... stric mu je predsednik kluba. U kakvoj zabludi zivite... to je zabrinjavajuce

avatar
BlueBoy84
Tuesday, 23.04.2019
22:58

IMOBILE JE NAPADAC , TO SVE GOVORI. sms JE KLJUCNI IGRAC , BEZ NEGA KAO MUVE BEZ GLAVE

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 22.04.2019
15:39

Realno, ovo bas i nije za crveni karton. Mali istup nervoze, refleksna i impulsivna reakcija, bez ikakvih posljedica po protivnika... na terminu se ovo desi milion puta i nikom nista... po zuti obojici bi bio sasvi ok kazna. Nazalost, standardi sudjenja su takvi da sudije obicno pokazuju crveni u ovakvim slucajevima, ali mislim da je stvarno prestrogo.

avatar
Čeki
Sunday, 21.04.2019
13:41

Najveca prevara od igraca u poslednjih 10 god. kad pricamo o nasem fudbalu.

avatar
Jagger86
Monday, 22.04.2019
09:19

Neverovatno ogavan lik , u igrackim sposobnostima je suludo komentarisati.. precenjen i previse.

avatar
BlueBoy84
Monday, 22.04.2019
16:51

Jedan od najvecih Zivi bili videli. Tvit , tvit SMS. Svetsko , a НАШЕ