Neko je naljutio Salaha! Teške reči Liverpulovog asa

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 03.05.2021.
10:40
Izvor: Sportske.net

Nezadovoljstvo ključa.

EPA-EFE/Phil Noble
EPA-EFE/Phil Noble

Povezane vesti

Najbolji fudbaler Liverpula Mohamed Salaha nikad nije bio nezadovoljniji za četiri godine u klubu, a poslednja izjava nagoveštava veliki jaz koji se napravio između aktuelnog šampiona i prve zvezde tima.

Salahov ugovor na "Enfildu" ističe tek na leto 2023. godine, ali je i dalje sve maglovito kada je reč o njegovoj budućnosti u slavnom engleskom klubu.

U prilog tome ide poslednja izjava najboljeg egipatskog fudbalera, koji je potvrdio da ni sa kim u klubu nije razgovarao o daljim koracima.

"Niko sa mnom ne razgovara o novom ugovoru, pa ne mogu mnogo da kažem o tome. Niko sa mnom u klubu ne razgovara ni o čemu, pa ne znam", rekao je Salah u kamere Skaj sporta.

Salahovo nezadovoljstvo podudarilo se sa slabom formom Liverpula ove sezone. Klub koji je u poslednje tri godine igrao finale i osvojio Ligu šampiona i osvojio titulu u Premijer ligi, ove sezone će se zadovoljiti mestom koje naredne vodi u elitno takmičenje.

Ni sam učinak Egipćanina nije kao što je bio prethodnih sezona. Postoje nagoveštaji da u ekipi ne vlada sjajna atmosfera, a setimo se kako ga je u decembru Jirgen Klop naprasno ostavio na klupi na gostovanju Kristal Palasu.

Da li je vreme da posle četiri godine promeni sredinu?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke