Nema boljeg znaka, Real završio posao!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 31.08.2021.
21:59
Izvor: Sportske.net

Ekipa iz Madrida je završila sve što se tiče transfera za danas.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Real Madrid je, kao i uvek, glavna tema poslednjeg dana prelaznog roka, govorilo se i ovoga puta o Kilijanu Mbapeu, ali od tog transfera nije bilo ništa pošto je Francuz očigledno rešio da odigra još sezonu u Pari Sen Žermenu dok mu ne istekne ugovor. 

PSŽ je odbio 200 miliona evra od Reala iako je Mbapeu ostalo samo još godinu dana ugovora, očigledno je da su njegove mogućnosti od izuzetne važnosti za tim i borbu za osvajanje Lige šampiona, bez obzira na dolazak Lionela Mesija. 

Da se vratimo na Real, oni su želeli da pošalju Sebaljosa i Marijana na pozajmice, ili možda čak i da ih prodaju poslednjeg dana, a od odlaska Sebaljosa nema ništa jer Betis, koji je bio zainteresovan, nije u mogućnosti da ga dovede do kraja dana. 

Ostaje još samo pitanje Marijana Dijaza za koga je zainteresovano nekoliko timova, a već je odbio Rajo Valjekano pa je izvesno da i on ostaje. 

Ono što je sigurno jeste da je Real Madrid završio posao što se tiče dolazaka, Eduardo Kavaminga je bio poslednji koji je stigao i nosiće broj 25. Registrovan je za prvi tim Reala, što znači i da je ovaj tim kompletan za nastavak sezone u Primeri. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke