Nema mira u Juventusu, pobuna u svlačionici protiv Alegrija?!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 30.04.2023.
08:24
Izvor: Sportske.net

Jasno da nije dobro...

EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO
EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO

Povezane vesti

Juventus večeras gostuje u Bolonji. Situacija je kritična, naređali su poraze, pa čak i posle povratka bodova, više nisu sigurni u mesto u Ligi šampiona. Čeka ih Sevilja u LE, kako sada igraju, šanse da se dokopaju Budimpešte nisu velike. U svakom slučaju čeka ih veliko iskušenje večeras, a sve više se priča o poziciji Maksa Alegrija.

Čuva ga jak ugovor, ali kako smo pisali juče, čak i ako Juventus ne bude imao novca za istovremenu smenu Alegrija i dovođenje Zidana, postoji "lou-kost" rešenje.

"Korijere delo Sport" tvrdi da je situacija u svlačionici loša, da su igrači nezadovoljni trenerom.

Navodni izvor iz Juventusa je rekao da su igrači "psihički slomljeni", da nema automatizma u igri, da trener menja ekipu svaki meč. Uz to, iscrpljeni su i osakaćeni povredama tokom sezone, pa mnogi u pitanje dovode i rad tokom leta na kondiciji, kao i tretiranje povreda.

Pomoćnik Alegrija, Paolo Bjanko koji je prošlog leta kao defanzivni specijalista stigao u Juve (radio sa De Zerbijem u Sasuolu) će napustiti klub na leto. U pitanju e želja da se oproba samostalno u drugoj ili trećoj ligi, ali mediji insistiraju na tome da je nezadovoljan Alegrijevim načinom rada i da ima potpuno drugačiju viziju fudbala.

Alegri je nervozan, imao je nekoliko ispada u medijima, na pitanje da li ima nezadovoljnih među igračima odbrusio je:

"Ko vam je to rekao, dajte mi imena..."

Mnogi igrači već gledaju ka izlaznim vratima. Di Mariji, Rabiou, Kuadradu ističu ugovori od standardnijih, ne zna se šta će biti oko Vlahovića. Jedna je informacija da Juventus ne razmišlja da ga proda, ali mnogi smatraju da je to zbog toga jer nema ponuda. Tačnije, niko nije spreman da plati više od 60 miliona evra, što bi bio solidan gubitak u odnosu na uloženo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke