Nema više paučine u Birmingemu, Ings i Vord-Praus iznenadili Vilu!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 01.11.2020.
15:00
Izvor: Sportske.net

Fantastična partija dvojice fudbalera Sautemptona.

EPA-EFE/RICHARD HEATHCOTE / NMC / GETTY IMAGES POOL
EPA-EFE/RICHARD HEATHCOTE / NMC / GETTY IMAGES POOL

Povezane vesti

Sautempton je uspeo da odigra još jednu fantastičnu utakmicu i da savlada Aston Vilu koja je nakon četiri uzastopne pobede zabeležila dva uzastopna ubedljiva poraza.

Gosti su stigli do velike pobede od 3:4 (0:3).

Praktično iz tri šuta u okvir gola Sautempton je stigao do tri gola u prvom poluvremenu.

Janik Vestergard je doveo goste u prednost nakon odličnog skoka u kaznenom prostoru protivničkog tima, odlično ga je Vord-Praus uposlio iz slobodnog udarca.

Već u 33. minutu novi slobodan udarac za goste i novi gol. Vord-Praus je ovoga puta izveo slobodan udarac direktno ka golu i na prelep način je zatresao mrežu, bilo je neodbranjivo za 0:2.

Svi su u domaćem timu strahovali od novog prekršaja na 20-ak metara od gola, ali uzalud, napravili su faul, Vord-Praus uzima stvar u svoje ruke, ponovo neodbranjivo preko zida za 0:3! Igrao se 45. minut.

Sve je bilo rešeno u 57. minutu utakmice kada je Deni Ings postigao novi prelep gol, šutirao je sa ivice kaznenog prostora, veoma jako u gornji ugao, lopta se od prečke odbila u mrežu.

Domaći su uspeli da se probude, prvo su postigli gol u 62. minutu koji je postigao Mings, centrirao je Griliš, Mings je glavom samo skrenuo loptu u gol.

Drugi je usledio u nadoknadi, Votkins ga je postigao iz penala za konačnih 2:4, a stigli su i do trećeg gola preko Griliša  u samoj završnici duela, sedmom minutu nadoknade.

baner 17


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke