Nema vremena za kuknjavu, Kuman poslao poruku timu

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 29.04.2021.
21:45
Izvor: Sportske.net

Ovo veče mora što pre da se zaboravi.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Trener Barselone Ronald Kuman rekao je da njegov tim mora što pre da prihvati da je izgubio, bez obzira na to što je svestan da je večeras bila dobra prilika da trijumfom izbiju na prvom mesto La Lige.

Barselona je u drugom poluvremenu ispustila gol prednosti protiv Granade i poražena je sa 2:1 u meču koji je mogao da je vine na čelo tabele.

"Moramo prihvatiti da smo izgubili. Zaista je teško to uraditi ako se zna šta bi nam značila pobeda, ali u redu. Ostalo je još pet kola i moramo se spremiti za nedelju", rekao je trener Barselone.

Kuman je posle meča rekao da je poraz bio poslednica dekoncentracije u odbranima u momentima kada je Granada postizala golove, ne krijući razočarenje zbog takvog razvoja stvari.

"Razočarani smo. Počev od sutra, gledaćemo samo napred i pokušati da pobedimo u svim preostalim utakmicama", rekao je Kuman posle meča.

Prokomentarisao je i isključenje u 66. minutu, neposredno nakon primljenog gola.

"Uopšte ne kapiram, nisam ništa rekao, niti ga uvredio. Razgovarao sam sa četvrtim sudijom i on me nije poštovao", rekao je holandski stručnjak, čije isključenje je dalo vetar u leđa gostima iz Granade.

Barselona uprkos porazu ima realne šanse da se na kraju sezone okiti naslovom prvaka Španije, a trenutno zaostaje za vodećim Atletikom dva boda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke