Nemačka, Kup - Favoriti lako, Verder izuzetak!

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.03.2015.
22:29
Izvor: Sportske.net

U sredu odigrane i preostale četiri utakmice osmine finala Kupa Nemačke. Bajern i Volfsburg bez problema, baš kao i Menhengladbah, ali Verder nije uspeo da izbegne poraz u Bilefeldu.

Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Fudbaleri Bajerna lako su izašli na kraj sa ekipom Braunšvajga na ''Alijanc Areni''.

Ekipa Pepa Gvardiole upisala je rutinski trijumf rezultatom 2-0, za plasman u četvrtfinale nacionalnog Kupa.

Gosti su odolevali do poslednjih trenutaka prvog poluvremena, a onda je Alaba fenomenalno izveo slobodan udarac sa preko 25 metara i poslao neodbranjivi projektil pod prečku - 1:0.

A da u nastavku ne bude nikakvih problema, potrudio se Mario Gece, koji je na asistenciju Robena u 57. minutu postavio konačnih 2-0.

Volfsburg
je istim rezultatom, ali kao gost, slavio u Lajpcigu. Kaliđuri je u 21. minutu ''načeo'' domaće, da bi sve dileme otklonio Kloze u 57. za konačnih 2-0.

Ovaj rezultat je epilog još jedne večerašnje utakmice. Menhengladbah je kao gost savladao ekipu Ofenbaha sa 2-0.

Prvo poluvreme je protekloo bez golova, dalo je nadu domaćima da mogu do iznenađenja, ali već u osmom minutu nastavka meča, dosuđen je jedanaesterac za ''Koltove'', koji je u gol pretvorio Kruze.

Konačnih 0-2, za overu plasmana u četvrtfinale, postavio je Herman u 83. minutu meča.

Jedina utakmica u kojoj nije bilo pobede favorita i koja večeras nije završena rezultatom 2-0, bila je ona u Bilefeldu, gde je Arminija slavila protiv Verdera rezultatom 3-1.

Junak pobede domaćih bio je dvostruki strelac Junglas, a gol Frica za Verder je bio slaba uteha.

Golove sa večerašnjih mečeva Kupa Nemačke možete da pogledate OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mario Götze - Return
Wednesday, 04.03.2015
23:42

Odlicna partija,da se ovi nisu toliko branili i da miler nije omasio 3 zicera za 10 min kada je usao bilo bi jedno 5,6 :0.Nojer ok kao i uvek,boateng sjajno,Dante solidno mada je on igrač kojeg želim da vidim na klupi i da umesti njega udje benatia ili batstuber,Alaba sjajan golcina iz spobodnjaka i konstantna pretnja sa riberijem i geceom levo,Eafinja ok može malo bolje dosta greši u pasovima ali on će ionako na klupu kada se vrati Lam,Svajni i alonso ok,Gece fenomenalan gol uz veliki broj trikova driblinga i stvorenih sansi,Riberi konstantna pretnja,Roben odlican imao je i asistenciju,Leva ok.Gvardiola dobro spremio meč.Moje ocene:Nojer 8,boateng 8,dante 7,alaba 9,rafinja 6,7,Svajni i alonso 8,Riberi i Roben 8,Gece 9 i leva 8,gvardiola 8.

avatar
Bojan Djordjevic
Thursday, 05.03.2015
15:23

Nojer nije imao posla sinoc, osim sto su mu vracali loptu a verovatno si primetio da je napravio nekoliko velikih gresaka u ispucavanju, par puta je lopta isla u protivnicke igrace, ne znam sta mu je bilo sinoc, Gece je bio odlican, kad niko nije mogao da prodribla odbranu onda je to Gece uradio, svaka mu cast za prodor, a Alaba je po meni igrac utakmice, fenomenalan gol sa velike distance, jedan od najboljih izvodjaca slodobnih udaraca trenutno, a Lewandovski je bio mnogo sebican, u jednoj situaciji je mogao da asistira Ribery-ju onaj bi ga dao sigurno, Muller promasio zicer, sve u svemu dobro su(smo) odigrali i iscekujemo titulu, da li znas mozda kada je zreb za DFB Pokal?

avatar
Mario Götze - Return
Thursday, 05.03.2015
20:43

Jeste nojer napravio par gresaka ali nisu bile kaznjene tako sa nema veze.(svako ima svoj slab dan)Riberi se vraća u formuMislim da je zreb 8 marta.