''Nemamo mi Ronalda...'' Di Fančesko otkrio, šta je danas presudilo?

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 29.12.2018.
20:53
Izvor: Sportske.net

Trener Rome prezadovoljan nakon današnje pobede.

EPA/ANGELO CARCONI
EPA/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

"Vučica" je danas slavila rezultatom 0:2, gostovali su vrlo neugodnoj Parmi.

Roma je vezala dve pobede i sada se ponovo nalazi u borbi za Evropu, navijači žele svoj tim da vide makar na četvrtoj poziciji kako bi i naredne sezone igrali Ligu šampiona.

Di Frančesko je zadovoljan kako igra njegov tim, nakon prošlog trijumfa od 3:1 je rekao da je to bilo najbolje izdanje Rome ove sezone, a sada je presrećan što je njegov tim postigao gol iz prekida.

"Ovo je bila odlična timska igra. Znao sam da će biti problema u prvom poluvremenu, Parma ima veoma brze igrače koji igraju odlično na kontra napade. Mi smo samo jednom imali problem nakon njihove kontre. Nakon toga, usledilo je drugo poluvreme u kome smo igrali izuzetno."

"Mi nemamo Kristijana Ronalda, igrača koji može da postigne 15 golova u prvom delu sezone. Mi radimo mnogo na prekidima, dosta pažnje posvećujemo tom segmentu i veoma sam srećan što je baš to prelomilo današnji meč", rekao je Di Frančesko.

Prvi gol, gol koji je postigao Kristante je postignut nakon kornera koji je izveo Čengiz Under, to je detalj iz 58. minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bor1s
Saturday, 29.12.2018
22:06

Prijatelju, ti nemas Ronalda zato sto prodaste svakog igraca koji imalo valja, a tvoja bunker filozofija igre nas nikad nece odvesti do trofeja.