Nemanja Gudelj objavio fotografiju brate iz bolnice: "Pravi ratnik već stoji!"

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 26.03.2023.
16:42
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Srbije emotivan u teškom trenutku.

EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Povezane vesti

Fudbaler španskog niželigaša Kordobe Dragiša Gudelj, inače rođeni brat srpskog reprezentativca Nemanje sinoć je ostao bez svesti na utakmici svog kluba protiv Ferola i ubrzo je prevezen u bolnicu.

Danas se reprezentativac naše zemlje Nemanja Gudelj na svom Instagramu obratio javnosti uz fotografiju brata iz bolnice i zahvalio ljudima na podršci koju pružaju njemu i njegovoj porodici.

Dragiša Gudelj je na sreću dobri i uskoro bi trebalo da bude pušten na kućno lečenje. Poruku Nemanje Gudelja prenosimo u celosti.

„Želim da se iskreno zahvalim u svoje i ime svoje porodice na ukazanoj brizi i Draginom zdravstvenom stanju.

Život mog brata nastavlja da kuca, zahvaljujući hitnoj intervenciji medicinske službe Kordobe, uz posebno pominjanje doktora Hosea Migela Bretonesa, Antonija Eskribana i Martina Luna, fizioterapeuta Aleksa Ruede i Frana Plaze, uz pomoć Los Anđeles de la Noče, kao i doktora Veronika Aroha i kardiologa Hosea Marije Segure, ne zaboravljajući tretmane svakog od zdravstvenih radnika u bolnici Reina Sofija u Kordobi.

Uprkos teškoj situaciji, osetili smo vašu podršku i ljubaznost, gestove koje nikada nećemo zaboraviti. Na kraju, hvala navijačima belo-zelenih, na svakoj pesmi ohrabrenja i da ljubav Draga prema vama bude još veća. Pravi ratnik već stoji!!! jer kažu da nikada ne odustaje!!!“, napisao je Gudelj. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke