Nemanja Matić i kraj karijere? "Ne, ne, ne..."

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 21.09.2023.
20:25
Izvor: Sportske.net

Igraće još dugo Nemanja Matić.

Stade de Rennais
Stade de Rennais

Povezane vesti

Nemanja Matić je od ove sezone novi fudbaler Rena, pošto je završio svoju epizodu u Romi. 

Posle par odigranih utakmica Nemanja Matić je obećao navijačima Rena da će biti još bolji. 

"Klub će ih vrlo brzo imati više od mene. Za tri ili četiri godine ću stati, a Ren će nastaviti da igra u Evropi. Nastaviće da raste i biti na vrhunskom nivou", rekao je Matić za RMC. 

Da li se očekuje da Matić brzo završi karijeru?

 “Ne, ne, ne. Vidim sebe kako igram još tri ili četiri godine. I dalje sam gladan. U fudbalu se nikada ne zadržavam u prošlosti. Za mene to ne postoji", objasnio je on. 

Smatra da Ren ima velike ambicije i zbog toga je stigao u taj klub. 

"Treba da nastave ovim putem, da privlače "velika imena". Klub je napravio dobar projekat, kvalitetno se radi sa mladim igračima, na pravom je putu. I mislim da će veliki igrači to prepoznati i da će želeti da nam se pridruže", istakao je on. 

Evropske utakmice su one koje čeka. 

"Ovo su utakmice koje čekamo. Ali, da budem iskren, kada sam igrao u Premijer ligi, svi mečevi su bili teški kao oni u Ligi šampiona. I ponekad su protivnici u Premijer ligi bili teži nego u Ligi šampiona. Isto tako utakmice u Ligi šampiona i Ligi Evrope imaju drugačiju energiju, ljudi žele to da vide. Liga 1 me podseća na Premijer ligu, jer timovi su sličnog kvaliteta i svako može da pobedi svakoga. Tempo je visok, mogu da napravim poređenje sa Premijer ligom", kaže on. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak