Nemci otkrili šta će biti sa Levandovskim!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 09.07.2018.
20:37
Izvor: Sportske.net

Odluka novog trenera je jasna.

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Dugo je Real merkao Roberta Levandovskog, sam fudbaler je želeo da ide u Madrid još prošlog leta, ali to se nije desilo.

Fudbaler je u tu svrhu angažovao poznatog menadžera Pinija Zahavija kako bi "izburgijao" dolazak iz Bajerna.

Ovog leta se takođe spominjala ta mogućnost, međutim predsednik "Kraljevskog kluba" Florentino Perez odustao je od Poljaka.

To je nateralo brojne evropske klubove, među kojima su i Čelsi i Mančester junajted, da razmišljaju o sjajnom napadaču, a nemački Bild donosi najnoviju vest.

Bajern neće prodati Levandovskog ovog leta jer je to želja novog trenera Bavaraca Nika Kovača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan_vasic90
Tuesday, 10.07.2018
13:44

Realno mnogo je pao, reakcija, kretanje, prvi kontakt sa loptom, samopouzdanje, smirenost u zavrsnici... sve je to na nikad nizem nivou, kad su njegovi standardi u pitanju. Zasto bi ga Real dovodio i placao toliki novac, kad je Benzema bolji od njega u ovakvoj formi? Plus, covek ima 29-30 godina. U svakom slucaju, koji god veliki klub da ga dovede, mislim da ce napraviti gresku, jer vise nece biti ni senka onog napadaca od pre nekoliko sezona.

avatar
Karambol
Tuesday, 10.07.2018
00:18

Lewi su samo neophodna jos malo bolja krila da bi napad savrseno radio.. Kad se Coman povredio on je stao, jer su Robbena i Riberya stigle godine, njima su iz postovanja produzili ugovor na jos godinu dana, i zato su za sledece leto kaparisali Leona Baileya.. ovog leta ce najverovatnije doci Ante Rebic koji mi deluje stvarno kao fudbaler koji bi bio idealan u Bayernu i pod vodjstvomo Kovaca.. Neuer Boateng Hummels Kimmich Alaba Tolisso Goretzka James Rebic Coman Lewandowski bi po meni bio ovo idealan tim Bajerna sa mladim igracima koji se cekaju svakog trenutka da eksplodiraju, a pri tome klupa isto zastrasujuca Ulreich Vidal Thiago Martinez Rudy Renato Sanchez Sule Rafinha Muller Gnabry Wagner i Robben i Ribery od 70 minuta da se ubacuju kao neki dzokeri ponekad jer nemaju snage za 90 minuta da igraju u visokom kontinuitetu.

avatar
Boran83
Monday, 09.07.2018
21:03

Dobar je Leva bio bi dobar recimo u Man Unidedu umesto onog balvana Lukakua. Od onih engleza ne zna se ko je gori igrac dal onaj Lingard, Sterling ili onaj Asley Young a zajednicko svo trojci je realizacija 0 (nula)

avatar
Amar Zornic
Monday, 09.07.2018
20:50

Steta , pao je dosta radije bih video nekog drugoga