Nemci rešavaju sudbinu selektora - tri opcije su u igri, debakl od Španije ubrzao proces

Autor: Aleksandar Golubović
petak 20.11.2020.
13:31
Izvor: Sportske.net

Danas će biti poznato da li će 14 godina duga saradnja biti nastavljena.

Epa/Filip Singer
Epa/Filip Singer

Povezane vesti

Najuže rukovodstvo nemačkog reprezentatvinog fudbala održaće danas konferenciju na kome će se razmatrati poverenje dugogodišnjem selektoru Joakimu Levu.

Kako prenosi BILD, samo tri dana posle debakla od Španije (6:0) u Ligi nacija, većače se o tome da li će čovek koji je već 14 godina selektor i dalje voditi svetske šampione iz 2014. godine.

Sudbina Leva rešavaće se na video konferenciji na kojoj će osim njega učestvovati direktor saveza Oliver Birof i predsednik Fric Keler.

Ova informacija dolazi samo dva dana pošto je Levu ukazano poverenje bez obzira na težak poraz prethodne večeri od "crvene furije".

Dodaje se da su tri scenarija u igri. Prvi je oročeno poverenje koje će trajati sve do kraja Evropskog prvenstva narednog leta, te će saradnja zavisiti od uspeha na njemu.

Druga varijanta bi sagledala rezultate državnog tima od završetka poslednjeg Svetskog prvenstva, dok bi prema trećoj cela priča bila odložena za naredni mesec kako bi na sednici Izvršnoj odobra prednočio analizu šta dalje.

Videćemo koja od ove tri će preovladati.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke