Neočekivano i veliko "NE" za Njuku, a plan B?

Autor: Milovan Longinov
sreda 03.11.2021.
08:30
Izvor: Sportske.net

Njukasl će morati da pričeka?

 EPA-EFE/LINDSEY PARNABY
EPA-EFE/LINDSEY PARNABY

Povezane vesti

Unai Emeri ipak ne želi da napusti klupu Viljeala!

Engleski mediji juče su na sva zvona tvrdili da će Španac postati novi menadžer i to do vikenda, ali je Viljareal brzo reagovao.

Iz Španije jutro posle pobede Viljareala nad Jang bojsom stižu informacije da se Emeri sastao sa upravom kluba i da je nakon sastanka i sa igračima, odlučio da ostane.

Emeri je juče tokom dana bio izuzetno zainteresovan za povratak u Premijer ligu, da započne veliki projekat Njukasla, ali kako za sada stvari stoje, sve se promenilo nakon tog sastanka.

Španski mediji uveravaju da u klubu i ekipi vlada odlična atmosfera i da zbog toga Emeri ne može tako lako da ode. Na sve to treba dodati da je ovaj tim osvojio Ligu Evrope, da se bori za osminu finala Lige šampiona i da je Viljareal veoma ambiciozan.

Njukasl za sada nema plan B, barem se ne pominje u medijima, iako se prethodnih nedelja pominjalo mnogo imena. Navodno, samo je Edi Hau još bio u konkretnim pregovorima i alternativa za Emerija, pa čekamo šta će sada uraditi nova uprava.

Njukasl je već igrao protiv Čelsija bez novog menadžera, nema mnogo vremena za gubljenje, jer predstoji žestoka borba za opstanak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke