Neozbiljna izjava trenera Borca pošto su trojica njegova igrača poslala loptu u stratosferu

Autor: Nemanja Janošev
petak 30.08.2024.
08:45
Izvor: Sportske.net

Ne očekujete da čujete ovako nešto od trenera čija ekipa će igrati Evropu ove jeseni.

EPA-EFE/BORISLAV ZDRNJA ZIPAPHOTO
EPA-EFE/BORISLAV ZDRNJA ZIPAPHOTO

Povezane vesti

Fudbaleri banjalučkog Borca nisu uspeli da se kvalifikuju u Ligu Evrope, ali će uprkos tome imati istorijsku priliku da zaigraju u Ligi konferencija.

Oni su sinoć na Gradskom stadionu u Banja Luci eliminisani od strane Ferencvaroša posle boljeg izvođenja jedanaesteraca, a sve nakon što je prvih 180 minuta dvomeča proteklo bez ijednog pogotka. 

Potom smo u pola sata produžetaka videli dva od kojih je drugi došao kao posledica greške golmana Borca Filipa Manojlovića čija je neoprezna reakcija izazvala penal koji je realizovao Barnabaš Varga u 111. minutu. Nakon toga se pristupilo jedanaestercima gde je mađarski predstavnik bio mnogo sigurniji.

"Šteta. Penali su lutrija, ovog puta otišlo na njihovu stranu. Nemaju penali veze s iskustvom, jednostavno su imali više sreće. Večeras smo bili ravnopravni, čak i bolji u pojedinim trenucima i mislim da smo zaslužili više", rekao je posle utakmice trener Borca Mladen Žižović.

Izjava Mladena Žižovića je poprilično neozbiljna za uslove današnjeg fudbala imajući u vidu koliku pripremu elitni timovi, treneri i igrači posvećuju potencijalnim izvođenjima penala uoči eliminacionih utakmica. Da je razmišljao poput njih, možda trojica njegovih igrača ne bi poslali loptu u stratosferu i Borac bi proslavljao Ligu Evrope. Stoga, demantovan je od strane sopstvenih igrača za svoje uverenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke