Nepobediva Sevilja savladala i Malagu!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 18.01.2015.
22:58
Izvor: Sportske.net

Sevilja nastavlja sa odličnim partijama ove sezone, ovom pobedom su pretekli Valensiju i sada se nalaze na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Beta/AP Photo/Darko Bandic
Beta/AP Photo/Darko Bandic

Povezane vesti

Ekipa koju sa klupe predvodi Unaj Emeri danas je pružila još jednu ubedljivu partiju, sve je funkcionisalo kako treba pa je Sevilja zabeležila nova tri boda.

Inače, ako posmatramo poslednjih pet mečeva, Sevilja je zajedno sa Valensijom ekipa koja je u najboljoj formi u Primeri.

Karlos Baka je postigao prvi gol iz izgrađene pozicije, Deloufeu mu je uputio loptu, a njemu nije bilo teško da savlada golmana Kamenog, 1:0.

Denis Suarez je u 68. minutu postavio konačan rezultat nakon odličnog duplog pasa koji je razmenio sa Karlosom Bakom, reprezentativcem Kolumbije. Izbacili su celu odbranu ovim potezom, Suarez je izašao jedan na jedan sa golmanom gostiju, pa je rutinski savladao Kamenog za konačan rezultat od 2:0.

Golove pogledajte OVDE.

U drugom meču Elće je savladao ekipu Levantea nakon veoma uzbudljive partije, a strelac jedinog gola bio je Džonatas u 12. minutu na asistenciju Nigeza.

Mogli su domaći da pobede i ubedljivije da je Fajr iskoristio penal u 21. minutu, ali su i gosti mogli do izjednačenja kada je Garsija takođe promašio najstrožu kaznu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
barça mes que un clu
Monday, 19.01.2015
00:26

Denis Suarez vec od sledece sezone moze da se bori za mesto u Barsi.

avatar
damjan89
Monday, 19.01.2015
02:07

Pa ako ti tako kao navijac Barselone mislis, svaka ti cast...A nema mesto ni za Delafuea i Pedra u startnoj postavi, on ce da se bori...Jeste talentovan, ali ima jos mnooogoooo da radi...

avatar
ODB
Monday, 19.01.2015
11:12

Teško.Imamo već jednog Rakitića.