Nerealni Palmer spakovao četiri komada, a morao i da se svađa sa saigračima zbog penala!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 15.04.2024.
23:00
Izvor: Sportske.net

Šta radi ovaj dečko...

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Kol Palmer je ponovo zasenio, večeras je postigao četiri gola u pobedi Čelsija nad Evertonom rezultatom 6:0! 

Nestvani Palmer je tako stigao do svog 20. gola čime se izjednačio sa Erlingom Halandom na vrhu liste strelaca sa 20 golova, a usput ima i čak devet asistencija, te je potpuno legitiman kandidat za igrača godine u Premijer ligi. Usput, Palmer je postao i prvi igrač koji je uspeo da bude strelac na sedam uzastopnih utakmica na "Stamford Bridžu".

Palmer je već u 13. minutu pokazao magiju driblingom i potom posle duplog pasa sa Džeksonom pogodio sam ugao za 1:0.

U 18. minutu bio je na pravom mestu posle odbitka i šuta Nikolasa Džeksona za 2:0.

Deset minuta kasnije častio ga je Džordan Pikford koji mu je praktično dodao u noge, a Palmer je onda sa 40 metara desnom nogom lobovao golmana Evertona za 3:0.

Do kraja poluvremena, Džekson se konačno i upisao u strelce posle Kukureljinog centaršuta je odlično primio loptu i pogodio prvi ugao iz okreta za 4:0.

Detalj koji je pokvario sve videli smo u 64. minutu kada je dosuđen penal zbog prekršaja nad Maduekeom, koji se svađao sa Palmerom želeći da uzme loptu da izvede najstrožu kaznu, ali nije samo on, već i Džekson koji je takođe smatrao da treba da bude izvođač, ali je Palmer uzeo loptu i rutinski pogodio za 5:0.

Mogao je Palmer komotno da postigne i pet golova, ali mu je Pikford u jednom trenutku skinuo pokušaj u situaciji jedan na jedan.

Za kraj, u listu strelaca upisao se i mladi Alfi Gilhirst, dete kluba, koji je u nadoknadi vremena naleteo na odbijenu i snažnim udarcem pogodio mrežu za konačnih 6:0. 

Sve u svemu, da nema Palmera, Čelsi bi se možda i borio za opstanak, jer je dao trećinu golova ekipe Maurisija Poketina 20 od 60, a učestvovao je i kod polovine pogodaka sa još devet asistencija. 

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke