Nesanica u Barseloni, ultimatum za Dembelea!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 20.01.2022.
10:43
Izvor: Sportske.net

Čeka se odgovor Francuza.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Barselona više ne želi da čeka Usmana Dembelea! Nakon niza disonantnih tonova između dve strane, katalonski klub je postavio ultimatum Francuzu - da prihvati novi ugovor ili da smesta razaduži opremu.

Dembele je odbio da produži ugovor sa katalonskim klubom koji mu ističe na kraju sezone, ali ne želi da odlazi sa "Kamp Noua" pre leta, što nikako ne odgovora čelnicima Barselone.

Nakon sastanka koji je trajao do kasnih sati u sredu uveče, sportski direktor Barselone Mateu Alemani poslao je odgovor nestašnom fudbaleru.

"Razumemo da je Dembeleova odluka da ne nastavi karijeru u Barseloni i naša odluka je u skladu sa njegovom. Želimo posvećene igrače u Barseloni, a on nije taj. Dembele mora da nas napusti što je pre moguće!", poručio je sportski direktor katalonskog kluba.

Dan ranije pre nego što se oglasio Alemani, trener Ćavi Ernandez je istakao da klub želi što pre da reši neizvesnost oko statusa Dembelea, zbog čega je klub u sredu uveče poslao ultimatim Francuzu.

Ili da produži ugovor što je moguće pre ili da ga napusti odmah. Ceo slučaj bi mogao da završi na sudu, ali Barselona ne želi da se opeče kao u slučaju Moribe, pa je odlazak Dembelea sasvim izvestan.

Barselona večeras igra u Kupu kralja protiv Atletik Bilbaa, a Dembelea neće biti u timu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke