Nesrećna nedelja za Sasuolo, Roma u nadoknadi izvukla bod

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 13.02.2022.
20:01
Izvor: Sportske.net

Ponovo pali u finišu.

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Fudbaleri Rome stigli su do drugog uzastopnog remija u Seriji A pošto su u 25. kolu remizirali na gostovanju Sasuolu 2:2 pogotkom Kristantea u nadokandi vremena.

Roma je povela u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena golom Tejmija Ejbrahama sa penala, ali im se u nastavku igra srušila kao kula od karata i dobro je da su osvojili makar jedan bod.

Sasuolo je već u 47. minutu stigao do izjednačenja autogolom Krisa Smolinga, a potpuni preokret usledio je u 73. minutu golom izvanrednog Traorea.

Tračak nade Romo donelo je isključenje Ferarija u 78. minutu, ali vreme nije radilo za goste, pa se delovalo da do kraja neće doći ni do boda.

Izabranici Žozea Murinja atakovali su u nadi da će doći do gola, a on je usledio tek u četvrtom minutu nadoknade vremena kada je Kristante odlično šutirao glavom posle kornera, a lopta je uprkos intervenciji jednog od domaćih fudbalera završila iza gol-linije.
 
Bilo je to sve od Rome ove večeri, pa su sa drugim uzastopnim remijem ostali na drugom mestu.

Sasuolo je posle nesrećnog poraza od Juventusa u kupu, ponovo popustio u finišu meča i stigao do četvrtog uzastopnog duela u kojem ne zna za pobedu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke