Nesrećna Verona, šampion drži korak!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 16.10.2022.
22:40
Izvor: Sportske.net

Verona ponovo bez sreće u finišu utakmice...

EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO
EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO

Povezane vesti

Verona je danas igrala odlično, možda i najbolje od početka šampionata, ali nije vredelo jer je protivnik bio bolji na kraju. 

Možda je i remi Verone i Milana najrealniji ishod, imali su i jedni i drugi velike šanse, na kraju pobeda gostiju golom u finišu meča - 1:2 (1:1). 

Već u 9. minutu utakmice gol u mreži Verone, nakon prodora po levoj strani, lopta je bila upućena u peterac gde je bio Veloso koji šalje loptu u svoju mrežu.

Samo deset minuta kasnije, novi autogol, ali ovoga puta u drugoj mreži. Nakon udarca Guntera, Gabija je zahvatio loptu i poslao je u svoju mrežu.

Dobri i jedni i drugi do kraja utakmice, a na pobednički gol smo čekali sve do finiša kada je Tonali izbio ispred golmana Montipa i uspeo da ga savlada za konačnih 1:2.

Nije ovo prvi put ove sezone da Verona u finišu gubi bodove, ove stvari im se redovno dešavaju i zbog toga su u zoni ispadanja. 

Verona je mogla do izjednačenja, Depaoli je bio u velikoj prilici kada je bio izblokiran, ali tri boda na kraju idu u Milano. Dosta situacija je bilo interesantno, možda je sudija mogao i da pogleda VAR nakon jedne situacije i potencijalnog igranja rukom u kaznenom prostoru Milana, ali ništa ni od toga nije bilo...

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke