Nešto se dešava, Bajern ima važno obaveštenje!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 18.10.2018.
21:47
Izvor: Sportske.net

Za sutra je najavljena konferencija za medije od strane Bajerna iz Minhena.

EPA/CHRISTIAN BRUNA
EPA/CHRISTIAN BRUNA

Povezane vesti

Sutra od 12 časova je na programu konferencija za medije, a na njoj će se pojaviti pored trenera Nika Kovača i trio iz uprave Bajerna.

Salihamidžić, Henes i Rumenige će biti prisutni, a poslednji put kada su njih trojica bili na konferenciji bilo je pre godinu dana kada je klub predstavio Jupa Hejnkesa.

Mediji već spekulišu o potencijalnoj smeni Nika Kovača, dok drugi smatraju da će na toj konferenciji pružiti punu podršku hrvatskom treneru.

Bajern za sada ima lošu sezonu, trenutno su šesti na tabeli Bundeslige sa 4 boda manje od Dortmunda.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Südkurve München
Friday, 19.10.2018
07:17

Mozda uprava daje otkaz ????

avatar
DropkickMurphys
Thursday, 18.10.2018
22:38

Videli smo na primeru Ancelotija da Bajernova svlacionica nije imuna na bojkot prema treneru.Mislim da se to desava i u slucaju Kovaca.Takodje,videli smo da Bajernova Uprava resava ovakve probleme vrlo efikasno,pre nego sto eskaliraju.Tako su i smenili Ancelotija,kako bi imali vremena da se stvari srede.Moguce je da ce to biti slucaj sutra,dakle otkaz Kovacu.Podrsku mogu da mu daju i javnim saopstenjem,a cim je sazvana konferencija za stampu,verovatno je otkaz,iako je Henes vec stao u zastitu Kovaca i rekao da on ostaje.Videcemo,vise bih se iznenadio da trener ostane.

avatar
Südkurve München
Friday, 19.10.2018
07:17

Najverovatnije ce biti promovisan novi sponzor Bayerna - BMW

avatar
Agent Provocateur
Friday, 19.10.2018
13:03

Ne verujem da ce ici na tako ekstremnu varijantu na prvu loptu. Rezultati jesu losi ali to je svega par utakmica a stanje na tabeli je takvo zato sto je sam pocetak sezone. Mnogo je povredjenih, nisu dovedena pojacanja i ne lici na Bajern da tako preseca posle 10 utakmica. Naravno postoji i to da ako popustis pred igracima jedanput, oni ce uvek imati glavnu rec kao u celsiju gde cim im se neko ne svidi - oteraju ga bojkotom. Bajern nije Celsi, ma koliko ja volim engleze, nemci su ozbiljniji.