Nestvarne scene iz Trabzona, igrači Fenera se pesničili i šutirali sa huliganima!

Autor: Mladen Heleta
nedelja 17.03.2024.
23:10
Izvor: Sportske.net

Kakav haos...

@Fenerbahce
@Fenerbahce

Povezane vesti

Fudbaleri Fenerbahčea pobedili su večeras Trabzon u gostima sa 3:2, u dramatičnom derbiju 30. kola Superlige Turske.

Fener je na taj način ostao na -2 u odnosu na lidera Galatasaraj i ova dva tima će do kraja voditi žestoku borbu za titulu. Utakmica u Trabzonu je sama po sebi bila triler, a nakon poslednjeg sudijskog zvižduka se pretvorila u horor, jer su navijači domaćeg tima napali su goste iz Istanbula.

Igrači Fenera proslavljali su trijumf kada su na teren utrčali navijači Trabzona koji su se želeli da se obračunaju sa njima.

Nastao je opšti haos, defanzivac Fenerbahčea Oseji-Samjuel se pesničio sa huliganima u pokušaju da zaštiti svoje saigrače, strelac pobedosnog gola Miši Batšuaji je šutirao jednog navijača domaćih, a nakon toga su fudbaleri turskog velikana, među kojima i kapiten Srbije Dušan Tadić, otrčali u svlačionicu kako bi se spasili od napadača. 

Golman istanbulske ekipe Dominik Livaković je u završnici utakmice pogođen predmetom koji je bačen sa tribine, a posle meča jedan navijač Trabzonspora udario ga je u glavu.

Ministar unutrašnjih poslova Turske Ali Jerlikaja rekao je da je pokrenuta istraga o incidentima posle utakmice kako bi se identifikovali navijači koji su utrčali u teren.

Tadić je inače na ovom meču upisao dve asistencije.

Nemile scene iz Trabzona možete pogledati u prilogu dole:

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke