Nestvarno! Benitez se vraća u Liverpul, radno mesto na kilometar od Klopa!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 10.06.2021.
10:21
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je dogovor stvar dana...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Rafael Benitez je ostao idol na "Kopu". Na kraju krajeva Liverpulu je doneo petu titulu prvaka Evrope, igrao još jedno finale, bacao rukavicu Fergusonu, ostavio je veliki trag na "Enfildu".

Ni činjenica da je kasnije trenirao Čelsi i Njukasl nije uticala na njegov legat među Redsima.

Ali, sada se vraća, i biće ponovo u Liverpulu, u gradu, gde ima i kuću i to na kilomentar od "Enfilda".

Naime, Španac je glavni favorit za klupu Evertona. Oni su ostali bez Karleta Anćelotija, pominje se nekoliko imena, ali je Benitez svakako najveće.

On je slobodan agent posle avanture sa Dalijenom u Kini gde je bio dve sezone po odlasku iz Njukasla. Vodio je kratko i Čelsi i Real, proveo dve godine u Napulju, sada je izgleda red na "Karamele". Ima odličan tim, mnogo resursa na raspolaganju, nema razloga da ne prihvati ovu ponudu. 

Rašad Mohiri gazda Evertona je želeo Nunja Espirita Santa, ali pregovori nisau bili uspešni, dok će Mojes verovatno ostati u Vest Hemu. Od ostalih su pominjani Galtije koji se sa Lilom osvojio titulu, Grejem Poter iz Brajtorna, kao i belgijski selektor Martinez koji je tri godine vodio klub.

Ali, Benitez je svakako veće ime, želi da se vrati u grad i preuzme Everton, a ni njegova "crvena" prošlost nije nikakav problem za "Karamele". 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke