Netaknuta mreža je misaona imenica za Votford

Autor: Nemanja Janošev
petak 10.12.2021.
23:41
Izvor: Sportske.net

Ko će i kada skinuti kletvu sa "stršljenova"?

EPA-EFE/VICKIE FLORES
EPA-EFE/VICKIE FLORES

Povezane vesti

Fudbaleri Votforda zabeležili su i četvrti poraz u nizu u Premijer ligi ove sezone iako su imali vođstvo do 84. minuta protiv Brentforda.

Sve je bilo u njihovim rukama zahvaljujući pogotku Emanuela Denisa, ali je Brentford u završnici smogao snage i preokrenuo preko Jansona i Embuema. 

Klaudio Ranijeri ne može da se pohvali dobrim učinkom i poznavajući vlasnike Votforda, porodicu Poco, Italijan bi vrlo lako mogao da izgubi posao dobijen 4. oktobra.

On je izgubio na šest od poslednjih osam utakmica, a dva trijumfa upisao je protiv Mančester junajteda i Evertona. Nije uspeo da sačuva svoju mrežu nijednom, ali to nije ništa novo kada je Votford u pitanju.

Naime, za ovaj klub je vezana impozantna činjenica - nijedan od prethodnih pet menadžera nije uspeo da obezbedi Votfordu utakmicu bez primljenog gola u Premijer ligi!

U sledećem kolu čeka ih duel sa Barnlijem, ekipom koja je na poziciji ispod njih u ovom trenutku i možda se baš tu dogodi prekid "kletve", a da li sa Ranijerijem na klupi ili ne, odlučiće porodica Poco.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke