Neuništivi Modrić bez pogrešnog dodavanja u "Madrilenju"

Autor: Mladen Heleta
ponedeljak 30.09.2024.
16:00
Izvor: Sportske.net

"Još je sila"

EPA-EFE/J.J. Guillen
EPA-EFE/J.J. Guillen

Povezane vesti

Fudbaleri Atletika i Reala iz Madrida remizirali su sinoć rezultatom 1:1 na stadionu "Vanda Metropolitano", u osmom kolu španske La Lige.

Već smo pisali o tome šta se sve dešavalo na ovom meču, o prekidu koji je trajao 15 minuta, o ponašanju Tiba Kurtoe, pogotku Edera Militaa za Real i izjednačenju Koree u 95. minutu...

Sada je vreme i da se dotaknemo još nečeg iz ovog velikog derbija, a to je briljantna partija Luke Modrića, čoveka koji ima 39 godina i koji je i dalje jedan od najboljih fudbalera sveta.

Kapiten Reala je odigrao 85 minuta derbija Madrida, imao je 72 dodira sa loptom, dao je tri ključna dodavanja, najviše na utakmici, četiri puta je vratio loptu, iamo je pet dugih lopti, a najviše je impresionirao jer je svih 58 dodavanja bilo precizno.

"Modrić dokazuje da je spreman da igra više. U prvom poluvremenu je teško nalazio ritam, ali se dizao kako je vreme odmicalo. Ključan je bio kod prekida koji je doneo Realov gol. Modrić je još sila i to je dokazao. Imao je savršenu partiju sa loptom, 58 dodavanja iz isto toliko pokušaja", napisao je renomirani "As".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke