Neutešni Son, da li je ovo propast Totenhema?

Autor: Stefan Matić
nedelja 25.04.2021.
21:11
Izvor: Sportske.net

"Pevcima" prete odlasci najboljih igrača.

EPA-EFE/MICHAEL REGAN
EPA-EFE/MICHAEL REGAN

Povezane vesti

Totenhem ni ove godine nema trofej. 

Tim iz Londona je večeras izgubio sa 1:0 na "Vembliju" u finalu Karabao kupa. Gol vredan trofeja postigao je Laport koji je imao sreće i da ne dobije crveni karton tokom večerašnjeg meča. 

Totenhem je vodio Rajan Mejson sa klupe, ovo je bio njegov drugi meč kao trener "pevaca". Prvi je dobio posle preokreta protiv Sautemptona. Šteta što nije ostao Murinjo, imali bi još jedan neverovatan susreta Pepa i "Posebnog". Podsetimo, jedino je Portugalac uspeo da savlada Gvardiolu sa druge strane u finalima. Bilo je to 2011. godine i duel Reala i Barse u finalu kupa Španije. 

"Pevcima" sada slede još pet kola u PL. Trenutno su sedmi na tabeli, ovaj tim najverovatnije neće igrati u LŠ naredne sezone. A to znači i odlazak najboljih, Sona i Kejna pre svih. Kapiten se možda preseli u večerašnji rivalski tabor, Son se dovodi u vezu i sa premijerligašima, ali i sa Juventusom. Jasno da dva igrača imaju mesto u bilo kom timu današnjice. 

Zbog toga su posebne i suze Sona večeras po poslednjem sudijskom zvižduku. Južnokorejanac je još od 2015. godine u Totenhemu. Izgleda da mu se ne napušta London, njega su tešili Foden, Gundogan i De Brujne po kraju meča. Možda i njega vidimo u svetlo-plavom dresu naredne godine. 


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke