Neverovatno, pa treba li da hoda po vodi, kritike pljušte na račun Vlahovića!?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 17.04.2022.
10:05
Izvor: Sportske.net

Nije jasno šta od njega očekuju...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus je remizirao sa Bolonjom, imali su dva igrača više u finišu, stigli do boda golom Vlahovića.

Ovo je njegov osmi gol u 14 mečeva za klub, ali i pored toga dobija kritike.

Izgleda da se od njega očekuje da pobeđuje sam, na šta je ukazao i nekadašnji kapiten Lacija, Di Kanio, koji kaže da je na leđa Srbina natovarena prevelika odgovornost i da mu saigrači baš i ne pomažu.

Neverovatno je da je Vlahović dobio samo "šesticu" za jučerašnju "očajnu partiju" kako definišu pojedini mediji, uz konstataciju da ga je spasao gol za izjednačenje.

U stvari, Vlahović je jedini bio opasan po gol rivala, izolovan nije dobijao prave lopte, a zanemaruje se da je on asistirao Morati prilikom situacije u kojoj je Sumare kao poslednjih čovek odbrane dobio crveni karton. Posle toga je Medel nakon psovanja sudije odmah isključen, da nije bilo toga, stekao se utisak da Juventus ne bi izjednačio do ponedeljka, koliko su loše igrali.

Alegri je posle utakmice rekao da je čaša puna do pola, ali mediji se ne slažu. Dosta je kritika na račun trenera, Juve nije bolji nego prošle godine kada ih je vodio Andrea Pirlo, na kraju će biti zadovoljni ako budu četvrti i osvoje kup, što su uradili i prošle godine, nakon čega je legendarni fudbaler smenjen.

Alegrija, odnosno igru je kritikovao i jedan od vlasnika kluba Lapo Elkan, brat prvog čoveka FIAT Džona Elkana, a navijači su takođe izgubili strpljenje.

Vratimo se Vlahoviću, Alegri je juče izjavio da je Fiorentina najveći konkurent za četvrto mesto, u ovom trenutku Juventus ima sedam bodova više, ali i meč više od "Ljubičastih", ispred Viola jeRoma koja sutra uveče igra u Napulju. U poslednjem kolu Juventus gostuje u Firenci, pa do tada mora da obezbedi četvrto mesto.

Pre toga timovi u sredu igraju u kupu, Juventus ima prednost posle srećne pobede od 1:0 na "Frankiju", ali kako igraju, niko nije siguran u prolazak. AdmiralBet vam nudi sjajnu kvotu na malo golova jer nas verovatno čeka nova Alegrijeva partija šaha.

Vlahović će biti u timu, a danas su se pojavila mišljenja da je Fiorentina bolja bez Srbina, da se previše, kao Juventus, oslanjala na njega i da sada deluje mnogo kompaktnije u svim linijama tima. 

Po nama to je kiselo grožđe, čak je verovatnije da bi Fiorentina bila favorit za četvrto mesto i Ligu šampiona da je Vlahović prošle zime ostao u Toskani.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke