Neverovatno šta se sve dešava Lalatovićevom Borcu!

Autor: Darko Mitrović
subota 23.07.2022.
10:01
Izvor: Sportske.net

Kako će ovo uticati na derbi protiv Sarajeva?

@albatinclub/Twitter
@albatinclub/Twitter

Povezane vesti

Nenad Lalatović je sa velikom željom i motivom stigao ovog leta u Banjaluku, kako bi sa Borcem napravio velike stvari, ali sezona nije počela onako kako je očekivao.

I ne samo to, verovatno nije ni slutio sa kakvim će se sve problemima suočiti za veoma kratko vreme.

Sve je počelo šokantnom eliminacijom u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija od B36 Toršavna sa Farskih Ostrva, da bi par dana kasnije usledio i neočekivani remi na domaćoj sceni protiv Sloge iz Doboja.

Posle svega Lalatović je podneo i ostavku koju uprava nije prihvatila, a usput se temperamentni stručnjak žalio kako mnogi sa strane pokušavaju da ''sapletu'' njegov tim.

U nedelju od 17 časova Borac će dočekati ekipu Sarajeva u derbiju kola, kvota u AdmiralBet-u na pobedu Banjalučana je 2.12, ali je Lalatovićev tim doživeo još jedan, neverovatan peh dva dana uoči ovog duela.

Kako prenosi ''Srpska info'', bilo je planirano da Borac u Prijedoru obavi poslednje pripreme za duel sa Sarajlijama, ali kada su tamo stigli, zatekli su ''nered'' u hotelu u kom je trebalo da budu smešteni, pa su se vratili nazad u Banjaluku i tako uzalud prešli 100 kilometara...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke