Nevil iskreno - "Junajtedu trebaju još 4-5 roka da bi razmišljali o tituli!"

Autor: Stefan Matić
utorak 27.08.2019.
22:42
Izvor: Sportske.net

Da li će norveški stručnjak izdržati toliko na klupi "Old Traforda".

Beta/AP Photo/Dave Thompson
Beta/AP Photo/Dave Thompson

Povezane vesti

Mančester Junajted je oduševio svoje navijače na otvaranju Premijer lige. Savladan je veliki rival, Čelsi sa ubedljivih 4:0, ali je ubrzo optimizam "crvenih đavola" utihnuo. Usledio je remi sa "vukovima" da bi prošlog vikenda Junajted bio savladan na svom "Old Trafordu" od strane Kristal Palasa.

Nekadašnja vedeta Fergusonovog Junajteda a sada analitičar na Skaj Sportu, Geri Nevil, veruje da će Junajted biti spreman kroz dve, tri godine da se ponovo nadmeće za titulu.

"Uživali smo u rezultatu protiv Čelsija, a onda je usledilo otrežnjenje u duelu sa Palasom. Dva rezultata koja su sama po sebi nerazumljiva. Ovakve rezultate možemo očekivati kada je u pitanju ovaj tranzicioni period u kome se nalazi Junajted. Klubu treba strpljenje i da se drže ovogo što rade"

"Najvažnije za klub i Solskjera je da ne prave greške u prelaznim rokovima. Ne treba kupovati mnogo, ali treba dovesti pravi tip igrača za klub. Mislim da će Junajted tek za nekih četiri ili pet prelaznih rokova moći da izazove klubove poput Liverpula ili Sitija", izjavio je nekadašnji kapiten "crvenih đavola".

Pol Pogba Mancester junajted

Junajted je u letnjem prelaznom roku doveo Džejmsa, Bisaku i Megvajera. Svakako da su misli Ed Vudvarda i ostalih čelnika usmereni već ka zimskoj pijaci, klub poput Junajteda ne bi smeo da dopusti sebi još jedno propuštanje Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 29.08.2019
14:55

Gary je upravu potpuno,treba jos vremena. Kao prvo treba vezni red da se pojaca,I treba dovesti pravog centralnog napadaca. Sto se tice obrane,pusta jos ali je bolje nego prije. A Fernandes odigrao je dobro sezonu,ali Sporting trazi previse. A gledao sam par tekmi I on prilicno izgubi lopti na sredini,tako da li je pametno da se dovede.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Wednesday, 28.08.2019
00:47

Ma 10. Gvardioli je trebalo 2 da bude ubedljiv sa Sitijem, Klopu oko 3 da dodje na ovaj nivo, Junajtedu sad 6. Da su doveli Nevesa i Fernandesa, dve realne kvalitetne mete za ovaj prelazni rok, imali bi ekipu za vrh. U sledecem roku bi ostala pozizija desnog krila i levog beka. Nama treba Poketino, pa platili njegovu slobodu 100 miliona. Covek zna znanje, jako dobro radi sa mladim igracima, glavu dajem da bi napravio bar 3 dobra igraca her su klinci jako talentovani ( Gomez, Grinvud, Cong, Tuanzebe )

avatar
NikkiCFC
Friday, 30.08.2019
05:00

Pa lako je Pepu kad trosi koliko trosi i dovede koga hoce. Klopu je trebalo tri godine da pokaze nesto, u klubovima koji traze rezultate odmah kao sto su Real i Celsi bio bi smenjen 10 puta.

avatar
devil
Tuesday, 27.08.2019
23:35

Junajtedu treba TRENER i to mlad perspektivan i dokazan tipa Poketino,Tuhel ili Simeone i pustit ga da radi dati mu podršku rasprodati pola tipa kupiti nove igrače željne dokazivanja i igrače koje će ti treneri učiniti boljim i to je to.Ok je bilo eksperimentirati sa Oleom ali taj eksperiment nije uspio definitivno

avatar
Medison
Wednesday, 28.08.2019
11:59

Ma jeste ti i slicni strucnjaci biste smenili i Zidana nakon mesec dana a ono vidi sta ispade posle od njega
Dokaz da je Ole pravi trenjer za Junajted je to sto nije se pogubio u prelaznih rokova nego je znao tacno sta trazi, i potpuno u pravo je Nevil da trebace vremena da se otarase od gomile prosecnih igraca i donese se kvalitet za takav klub

avatar
T. Henry
Wednesday, 28.08.2019
12:32

Zasto toliko gurate tog Tuhela? Sta je osvojio u karijeri, sta je pokazao, sa Dortmundom nista, u PSŽ osvojio titulu koju bi svako osvojio, u LŠ ništa. Poketino i Simeone su mnogo bolji

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 27.08.2019
23:11

Било је више од 4,5 прелазних рокова након одласка Фергусона и нема напретка. Све полази од Глејзера,или ће почети да мисле и на резултате клуба,или ће продати Јунајтед некоме ко жели да клуб поново осваја трофеје.

avatar
Darko0071
Wednesday, 28.08.2019
12:34

I ja mislim da bi prodaja bila najbolje resenje.

avatar
NikkiCFC
Friday, 30.08.2019
04:59

Realno klub se ne sastavlja vec 6,7 godina.