Nevil prkosi tabeli: "Arsenal neće biti šampion, neće čak biti ni drugi"

Autor: Mladen Heleta
ponedeljak 16.01.2023.
11:30
Izvor: Sportske.net

On je svojevremeno izjavio i da Lester neće osvojiti titulu.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Nekadašnji engleski reprezentativac i bivši kapiten Mančester Junajteda Gari Nevil tvrdi da Arsenal neće osvojiti titulu u engleskoj Premijer ligi.

Izabranici Mikela Artete su sinoć pobedili Totenhem u gostima sa 2:0 u velikom derbiju Londona i sada imaju čak osam bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca i aktuelnog šampiona Mančester Siti.

Međutim, Nevil smatra da to neće biti dovoljno da na kraju sezone prvi prođu kroz cilj. On je u svom podkastu na "Skaj Sportsu" prognozirao da neće čak biti ni drugi na tabeli. Na pitanje da li će Arsenal osvojiti Premijer ligu, Nevil je odgovorio negativno:

"Znam da će to iznervirati navijače Arsenala, ali odgovor je – ne. Neće osvojiti Premijer ligu. Mančester Siti će ponovo biti šampion, a mislim i da Mančester Junajted završiti kao drugi", kazao je Nevil i ipak dodao:

"Rekao sam svojevremeno i da Lester neće osvojiti Premijer ligu".

Arsenal u naredna dva kola igra protiv oba rivala iz Mančestera. Najpre 22. januara dočekuje Junajted u Londonu, a onda 27. januara gostuje Sitiju.

Prema AdmiralBet-u, Arsenal je sada prvi favorit da osvoji titulu i kvota za to je 1.82. Kvota da će Mančester siti ponovo biti šampion je 2.35, dok je kvota da će Mančester junajted prvi proći kroz cilj čak 14.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke