Nevil reagovao - Poslao poruku Solskjeru

Autor: Sportske Net
subota 20.11.2021.
08:30
Izvor: Sportske.net

Nešto mora da se menja.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Pre tri nedelje Geri Nevil je poslao SMS poruku Oleu Gunaru Solskjeru. Mančester junajted je bio usred užasne forme iz koje još nije izašao, a Nevil je želeo da pruži podršku prijatelju.

Samo sam mu rekao da nastavi dalje“, rekao je Nevil ove nedelje.

To je zanimljivo otkriće jer dolazi u trenutku kada se Nevil nađe pod malom lupom. Kao cenjeni fudbalski stručnjak, Nevil je jedan od najpouzdanijih i najvažnijih glasova u Mančesteru. 

Nevil je nedavno opisao Junajtedovu sezonu kao „neprihvatljivu“. 

Uprkos užasu njihovog poraza kod kuće od Liverpula od 5:0 i poraza od Mančester sitija, Nevil ne smatra da bi Solskjer treblo da bude otpušten. Možda prvi put u njegovom životu njegov kredibilitet je doveden u pitanje.

Ove nedelje Solskjaerov tim igra protiv Votforda, Viljareala i Čelsija.

Ova sezona je bila šok i pred njima je užasna nedelja. Potpisivanje nekih veoma dobrih igrača dodatno osuđuje ove nedavne nastupe.Mislim da bi Junajted sa ovom ekipom trebalo da se bori za titulu. Ali mi smo u jako lošoj poziciji i srceparajuće je gledati Olea". 

Nije lako komentarisati bivšeg saigrača, međutim neke stvari su toliko očigledne.

Mislim da je to što Ole ranije nije sredio kompaktnost tima bilo glupo. Bio je to očigledan taktički propust. Nije dovoljno dobro", rekao je Nevil, pa dodao:

Poslao sam to Oleu jednom, jer sam mislio da postaje tako loše. Ali nemam nikakvu fudbalsku komunikaciju sa njim, čak ni kada su moj brat i Gigsi radili u klubu. Nemam lični odnos ni sa kim u fudbalu, uključujući Junajted.To znači da mogu otvoreno da govorim na TV-u o bilo čemu ili bilo kome"

Mnogi su komentariali proslavu gola kapitena Junajteda Harija Megvajra koji je stavio prste u uši nakon što je postigao pogodak za Englesku prošle nedelje protiv San Marina. Pretpostavljaju da je to bio njegov odgovor na nedavne priče o njegovoj prilično jadnoj klupskoj formi.

Kada sam ga video da to radi, mislio sam da će dobiti kritiku“, rekao je Nevil.

Ali šta god da treba da uradiš, Hari, da budeš ti i da povratiš svoje samopouzdanje i autoritet, uradi to. To je deo njegovog učenja. Megvajer je lider i tek se formira, ali još nije tamo gde treba da bude. Onda je na Evropsko prvenstvo otišao povređen i imao je najneverovatnije iskustvo. Ono što se sada dešava je da Hari Megvajer i Luk Šo doživljavaju post-evro sindrom i da su 'pregoreli'".

Solskjerov naredni ispit je Votford

Šokirao me je kada sam gledao na pobedu Totenhema od 3-0, gledajući poraz nedelju dana ranije od Liverpula. Izgledali su kompaktno, organizovano i izvežbano i pomislio sam u sebi: 'Šta je to bilo protiv Liverpula, Vile, Viljareala, Evertona, Lestera?' To vam govori da mogu da treniraju, ali nisu to uradili dovoljno. Moraju da shvate svoju taktiku odmah", završio je Nevil. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke