Nevolje u raju, Ramos pobesneo, spreman je čak i da ode?!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 24.02.2022.
12:15
Izvor: Sportske.net

Španac nije zadovoljan.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Serhio Ramos je i dalje najveća enigma u Parizu.

Španac je stigao kao veliko pojačanje, možda jednako kao i Mesi, ali do sada ima više povreda nego mečeva na terenu. Ramos ide iz povrede u povredu, odigrao je samo četiri utakmice, na terenu proveo manje od 300 minuta i očekivano je da francuski mediji pitaju u čemu je problem.

La Parisijen je tako pisao da Španac više nikada neće biti kao pre, da je fizički nemoguće da se oporavi i bude u top formi i da njegovo telo "otkazuje". 

Sada stižu nove informacije o tome da je Serhio Ramos nepoverljiv prema medicinskom timu Pari Sen Žermena i da mu se ne sviđaju dijagnoze i terapije za oporavak.

Madridski izvori bliski Ramosu pišu da je on šokiran, jer nikada nije imao problema sa povredama kao što ih ima u Parizu i smatra da lekarski tim snosi odgovornost za to.

On neće biti spreman ni za revanš protiv Real Madrida, a niko ne može ni da prognozira kada će se vratiti na teren. 

Pojedini izvori čak pišu da će Ramos povući i radikalan potez i da bi mogao da zatraži odlazak na leto, ukoliko ne dobije odgovore. 

Ramos se navodno oseća fizički odlično, siguran je da nije problem u njegovom kolenu, već da su pogrešne dijagnoze dovele do niza povreda. 

On ima ogromnu platu, došao je kao slobodan, a ukoliko ovako bude do kraja sezone, možda je zaista najbolje da on i PSŽ sporazumno raskinu saradnju. No, još uvek je rano za takve pretpostavke...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke