Nevolje u raju, svlačionica Junajteda podeljena zbog najskupljeg!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 18.10.2021.
16:47
Izvor: Sportske.net

Šta se dešava u taboru Junajteda?

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Serija loših igara i rezultata podiže tenzije u velikim klubovima, pa je tako i u Mančester Junajtedu.

Engleski mediji danas otkrivaju da u svlačionici vlada podeljeno mišljenje o Džejdonu Sanču i da se mnogima ne sviđa igra, ali i ponašanje mladog napadača. 

Saga koja je trajala bukvalno dve godine dobila je epilog da je Borusija Dortmund izvukla ogroman novac i prodala ga za sumu od oko 100 miliona evra, što je za 25 manje nego što su Nemci tražili prošlog leta.

Navijači su verovali da su konačno dobili igrača koji bi mogao da bude vođa kao Kristijano Ronaldo pre deceniju i po. Nakon toga vratio se baš i Ronaldo, i navijači Junajteda su bili u transu.

Ipak, sve je brzo splaslo. Junajted je očajan, nema ni glavu ni rep, iako na papiru deluje da ima sve. Sančo je na meti kritičara već nekoliko nedelja, a danas je procurilo da neki igrači smatraju da ne zaslužuje da bude starter. 

Još veći problem za njih je njegovo ponašanje na treninzima i činjenica da ima zaštitu od strane kluba i menadžera, jer "mora da igra" kao najskuplji. Ipak, sada kada se vratio Rašfrod, a Grinvud je najbolji igrač od početka sezone, Sanču ne gine klupa.

Junajted ove nedelje dočekuje Atalantu, potom Liverpul i praktično ne sme da izgubi nijednu utakmicu. Da li će Sančo biti starter i da li bi to stvorilo još veći problem?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke