Nezadovoljstvo na Old Trafordu, Solskjer osetio ko nije srećan!

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 24.01.2021.
11:46
Izvor: Sportske.net

Holanđanin je od letošnjeg dolaska postigao samo jedan gol.

EPA-EFE/Clive Brunskill
EPA-EFE/Clive Brunskill

Povezane vesti

Talentovani holandski fudbaler Doni Van de Bek nije srećan u dresu Mančester junajteda, nakon što je za nepunih pet meseci u klubu sve vreme bio u drugom planu.

Ovo je primetio i menadžer "crvenih đavola" Ole Gunar Solskjer, koji je uprkos vidljivim signalima nezadovoljstva bivšeg fudbalera Ajaksa pohvalio njegov profesionalizam.

Van de Bek je u poslednjih šest premijerligaških utakmica sve vreme presedao na klupi, a poslednji put je bio starter 9. januara u meču FA Kupa protiv Votforda.

"Ne mogu da kažem da je Doni srećan. Naravno da želi da igra više, ali dobro se nosi sa ovakvim okolnostima u timu. Radimo dobro i imamo igrače koji se odlično snalaze na njegovoj poziciji", ocenio je Solskjer.

Mladi norveški stručnjak je uporadio sebe iz igračkih dana sa Van de Bekovim statusom u dresu slavnom mančesterskog kluba.

"Kada me je Ferguson ostavljao na klupi, to sam razumevo i bio srećan kada je tim pobeđivao. Doni je isti tim. Zna da je bitan za nas i u budućnosti će igrati više utakmica", naveo je Solskjer.

Junajted danas dočekuje Liverpul u FA Kupu i biće interesantno videti da li će mladi holandski fudbaler dobiti šansu.

Podsetimo, pre sedam dana u ligaškom duelu na "Enfildu" meč je završen bez golova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke