Nezaustavljivi Keln osvojio i Berlin, Liga šampiona na vidiku!

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 09.01.2022.
17:30
Izvor: Sportske.net

"Jarčevi" u TOP formi.

EPA-EFE/FOCKE STRANGMANN
EPA-EFE/FOCKE STRANGMANN

Povezane vesti

Fudbaleri Kelna nastavili su sa odličnim rezultatima pošto su u meču 18. kola Bundeslige slavili protiv Herte u Berlinu 3:1 i tako došli na svega dva boda od mesta koje vodi u Ligu šampiona.

Keln je bio daleko bolji tim u prvom poluvremenu, a idealna dva minuta za "Jarčeve" viđena su u rasponu od 30. do 32. minuta, kada su viđena dva gola.

Gost je poveo u 30. minutu golom Antonija Modesta, koji je pokazao sjajna osećaj i glavom ispratio centaršut saigrača poslavši loptu iza leđa golmana domaćih.

Svega dva minuta kasnije na semaforu je stajalo 2:0, a strelac drugog gola za Keln bio je Ondrej Duda, koji je iskoristio odbijenu loptu i savladao Aleksandera Švolova.

Sa ovim rezultatom se otišlo na odmor, a povratak Herte u igru nagovestio je u 57. minutu Vladimir Derida, sjajnim golom iz slobodnog udarca.

Češki vezista je ubacio loptu u kazneni prostor Kelna, ali ona na putu do mreže nije nikog zalačila i prevarivši gostujućeg golmana završila u mreži.

Da bodovi idu za Keln potvrdio je u prvom minutu nadoknade Jan Tileman za veliku radost "Jarčeva" i nadu da će u ovoj godini dogurati daleko.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke