Ni Juve, ni Junajted - Bleki u "ljubičastom" do 2027!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 11.08.2022.
16:32
Izvor: Sportske.net

Srbin veran Fiorentini.

Twitter/ACF Fiorentina
Twitter/ACF Fiorentina

Povezane vesti

Reprezentativac Srbije Nikola Milenković (24) produžio je ugovor sa Fiorentinom do leta 2027. godine, saopštio je danas klub iz Firence.

Srpski defanzivac se već godinama spominje kao potencijalno pojačanje Juventusa, Intera, Mančester junajteda i madridskog Atletika, ali je na kraju odlučio da ostane u "ljubičastom".

Milenković je ulazio u poslednju godinu ugovora, klub je obećao da će ga pustiti ukoliko neko isplati 20.000.000 evra na ime obeštećenja, međutim adekvatne ponude nije bilo.

"U razgovoru sa čelnicima, shvatio sam njihove velike ambicije jer klub raste neverovatnom brzinom. Takođe, bilo mi je važno da Vinćenco Italijano i dalje bude trener ekipe", rekao je Milenković.

Defanzivac je stigao u Firencu 2017. godine i vrlo brzo postao nezamenjivi član odbrane Fiorentine, a usput se profilisao kao jedan od boljih štopera na "Čizmi".

Veći klub će, ipak, morati da sačeka...

Kada smo već kod Partizana, "crno-bele" večeras očekuje evropski okršaj sa AEK-om iz Larnake, a AdmiralBet ima sjajnu ponudu i kvotu 2.62 na trijumf Partizana uz tri ili više golova na meču.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke