Ni ovo ne valja, na Luku Jovića drvlje i kamenje, novo takmičenje čeka!

Autor: Boris Jovanović
petak 13.05.2022.
12:17
Izvor: Sportske.net

Šta god uradi kritike....

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Luka Jović je asistirao Viniju Žunioru za het-trik, dobio je ponovo šansu na kašičicu, a sigurno je da je ovo jedna od njegovih poslednjih utakmica za Real.

Bilo ih je malo, nikada ga nisu pustili da igra u kontinuitetu, zamerali mu stav, aroganciju u odnosu na saigrače i svakakve stvari, ali to je samo posledica uloženog novca i nemogućnosti da pokaže koliko vredi.

I posle sinoćnjeg meča digla se povika na Jovića iako je asistirao dobio je u nekim medijima najmanju ocenu u ekipi, a jedan deo navijača smatra da bi bio najveća promašena investicija u timu da nije Azara.

Drugi ga brane, ali svi se slažu da u Realu nema mesta, navodno je i njemu i Marijanu Dijazu saopšteno da mogu da traže novi klub. Ali, pitanje je ko će platiti obeštećenje, da li je moguća pozajmica, da li će Jović pristati na smanjenje plate i gde bi u Bundesligi mogao da završi. 

Nema informacija, pominju se Bajern što je malo verovatno, povratak u Frankfurt, ali i Šalke koji ima odlične odnose sa Realom, a vratio se ekspresno u ligu.

Priliku će verovatno dobiti u finišu, tim se spreman za finale Lige šampiona, ali svejedno moraće da potraži novu sredinu. Kako se priča, učiniće sve da se vrati u Bundesligu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke