Ni Real, ni Arsenal, ni Juve, Klop dovodi pravog kapitalca?!

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 09.05.2021.
13:56
Izvor: Sportske.net

Nakon neuspeha sa Fekirom, Liverpul ponovo gleda ka Lionu.

EPA-EFE/Miguel A. Lopes
EPA-EFE/Miguel A. Lopes

Povezane vesti

Fudbalski klub Liverpula mogao bi da posegne za jednim od najtraženijih igrača u Evropi u ovom trenutku, piše Boot Room.

U pitanju je Husem Auar, fantastični kreativni vezista Olimpik Liona, koji je sa svoje 22 godine već više puta nosio kapitensku traku kluba sa "Grupama stadiona". Na svojim leđima kao lider nosi francuskog velikana i mogao bi da se odluči za stepenik više.

Međutim, štampano izdanje "Ekipa" navodi da Auar nema velike intencije da napusti Lion ovog leta, kakve je imao prošlog kada ga je klub u tome sprečio i nagovorio da ostane.

Liverpul se, nakon Arsenala i Juventusa, pojavio kao ime koje je stalo u red za odličnog Francuza i kako se navodi, on bi trebalo da bude projektovan kao zamena za Žoržinja Vajnalduma koji napušta "Enfild" na kraju sezone.

Cena od 43 miliona evra ne bi trebalo da bude prepreka za Liverpul, što se ne može reći za Real Madrid, kojem finansijske poteškoće ipak ne dozvoljavaju da troši ukoliko ne bude većih prihoda od prodaje. Klop mu može obećati mesto startera, baš kao i Arteta u Arsenalu, ali da li mu mogu obećati iste ciljeve, to je teško reći...

Podsećamo, Liverpul je leta 2018. godine dogovorio transfer tadašnjeg kapitena Liona Nabila Fekira koji je važio za jednog od traženijih igrača među evropskim ekipama. Usledila je priprema za promociju, ali je lekarski pregled utvrdio da Fekir poseduje hroničan problem sa kolenom i Liverpul je odustao od tog transfera u poslednji čas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke