Ni Spajićev autogol, ni igrač više nisu bili dovoljni Rostovu

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 13.09.2021.
21:20
Izvor: Sportske.net

Morali su da se zadovolje samo bodom.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Večeras su odigrane još dve utakmice ruske Premijer lige. Rubin je sa Đorđem Despotovićem u startnoj postavi deklasirao Ural sa 4:0, a srpski napadač se nije upisao u strelce. Meč je obeležio Drejer koji je upisao het-trik, a uz njegova tri gola, Mamin je postigao autogol. Bivši vezista Zvezde Branko Jovičić je bio starter u ekipi Urala, a zamenjen je u 78. minutu meča.

Mnogo zanimljiviju borbu vodili su Rostov i Krasnodar, a njihov duel je na kraju završen bez pobednika, rezultatom 1:1.

Domaći su poveli u 29. minutu meča autogolom srpskog defanzivca Uroša Spajića, a samo minut kasnije dobili su i igrača više na terenu, pošto je drugi žuti karton dobio vezista Krasnodara Krihovjak.

Međutim, ništa od toga fudbaleri Rostova nisu uspeli da iskoriste. Pred kraj poluvremena, gosti su iznodili jedanaesterac koji nije realizovao Kabelja, pa je Rostov ipak zadržao minimalno vođstvo, ali mu to nije uspeo u nastavku meča, s obzirom da je u 65. minutu Spertsjan doneo izjednačenje i bod Krasnodaru - 1:1.

Posle sedam kola, Zenit vodi na tabeli sa 17 bodova, Soči je drugi sa 15, koliko ima i Nikolićeva Lokomotiva na trećem, a Rubin je četvrti sa 14 osvojenih bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke