Nije baš razmišljao o rečima - Milanov heroj unizio tim posle pobede "na mišiće" protiv Bolonje

Autor: Nemanja Janošev
subota 23.10.2021.
23:25
Izvor: Sportske.net

Čudna izjava...

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Fudbaler Milana Ismael Benaser nije se proslavio sa rečima nakon pobede njegovog tima nad Bolonjom od 2:4.

Mučili su se "rosoneri" i to veoma. Dva gola prednosti im nisu pomogla, jer se Bolonja vratila iz mrtvih sa igračem manje izjednačivši rezultat, a potom im je pomogla i činjenica da je Roberto Soriano postao drugi igrač Mihajlovićevog tima koji je završio meč.

Hrabro se borila Bolonja, ali Milan je zahvaljujući pogotku Ismaela Benasera u 84, minutu ponovo poveo, da bi Zlatan Ibrahimović otklonio sve sumnje.

"Ako šutiram 10 puta, sigurno ću postići jedan gol. Nisam previše razmišljao, samo sam "povukao obarač", Postigao sam gol koji se računa i najvažnije je da smo pobedili", kazao je Benaser.

Potom je pomalo unizio svoj tim, rekavši da je bilo dobro po Milan što je Bolonja igrala sa dva igrača manje. S takvom izjavom odaje se utisak kao da njegova ekipa ne bi mogla da se nosi sa Bolonjom da su snage bile ravnopravne.

"Počeli smo dobro, a onda smo bili loši. Onda su zaradili drugo isključenje. Imaju dobar tim i dobro je za nas što su igrali sa devet igrača, a najbitnije je da smo uzeli tri boda", završio je nekadašnji član Arsenala.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke