Nije da nismo očekivali, Murinjo cilja povratak u PL! Ovo je scenario!

Autor: Boris Jovanović
subota 28.01.2023.
09:34
Izvor: Sportske.net

Ništa ne može da se poredi sa Engleskom...

EPA-EFE/GIUSEPPE LAMI
EPA-EFE/GIUSEPPE LAMI

Povezane vesti

Izgleda da Murinjo nije zadovoljan, a kada je tako, obično gleda ka PL. On nikada i ne krije da je otvoren za ponude iz Engleske i da uvek želi da se vrati na ostrvo gde je trenirao Čelsi u dva navrata Junajted i Totenhem-

Šta mu se ne sviđa u Italiji?

Klub.

Jer, svestan je da američki vlasnici ne mogu da ulože više i da sa Romom ne može da se bori za velike stvari. Osvojio je Ligu Konferencija, ove godine igraju LE, čeka ih Salcburg u baražu u februaru. U trci su i u kupu Italije, Roma je veliki favorit sredino nedelje protiv Kremonezea, tu bi put do finala s obzirom na kostur mogao da bude otvoren, jer bi u eventualno polufinalu igrali protiv boljeg iz duela Fiorentine i Torina.

No, Murinjo želi više, borbu za titulu, glamurozne večeri u Ligi šampiona, budžet će mu to teško omogućiti.

Kako rekosmo opet gleda ka PL i senzacionalnom povratku u Čelsi!

Naime, on je preko Mendeša poručio da bi bio zainteresovan da na leto stigne na "Stamford Bridž", za sada nema odgovora, Amerikanci se drže Grema Potera, ali ako ne bude rezultata, sigurno da će na leto tražiti novog trenera.

Da li bi to mogao da bude Murinjo, zavisi od ponude na tržištu?

Prva upražnjena klupa u PL i prva ponuda koju bi Murinjo mogao da dobije je ona Vest Hema, jer Mojes ima problema, ali Portugalac je isključio mogućnost da u sred sezone zbog nekog, uslovno rečeno manjeg kluba iz PL napusti Rim. 

Portugalac je napunio pre par dana 60 godina, zanimljivo, iako je već drugu sezonu u Rimu, porodica i dalje živi u Engleskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke